Welcome to cateringtapas.no

Hilsen Stephen.
ACEPTAR

Bryllups meny

Her er vårt forslag til en bryllups meny med spennende tapas. Det hele starter med en velkomstdrink servert på et brett med serranoskinke, manchego ost , fuet og regaña. Alle får noe å kose seg med mens de venter på oppstarten til måltidet. Det blir satt ut en oliven miks på alle bord. Hovedmenyen er en buffet med flere forskjellige retter og sauser.

Minimum 40 personer. 
Levering i Trondheim og omegn koster 250 kr per bestilling.
Liste over nummererte allergener finnes nederst på siden.

Bryllups meny (295,- kr)

Velkomstdrink med:

Serranoskinke, regaña, fuet & manchego (Allergener 1, 7)

bandeja

På bordet:

Oliven miks (Ingen allergener)

olivas

Buffet:

 Pastasalat  med soltørket tomat (Allergener 1)
 Empanadilla, med kylling og chorizo (Allergener 1)
 Pinchitos, kylling på grillspyd med pinchito krydder (Ingen allergener)
 Scampi med hvitløk og chili (Allergener 2)
 Spanske kjøttboller i tomat saus (Allergener 7)
 Saltbaktepoteter (Ingen allergener)
 Alioli (Allergener 3)
 Mojo picon (Ingen allergener)
 Focacciabrød (Allergener 1)

 

Allergener / Allergens

1.- Gluten / Wheat
2.- Skalldyr / Crustaceans
3.- Egg / Egg
4.- Fisk / Fish
5.- Peanøtter / Peanuts
6.- Soya / Soya
7.- Melk / Milk
8.- Nøtter / Nuts
9.- Selleri / Celery
10.- Sennep / Mustard
11.- Sesamfrø / Sesame
12.- Svoveldioksid og sulfit / Sulphur dioxide and sulphites
13.- Lupin / Lupin
14.- Bløtdyr / Molluscs

SPANSK GASTRONOMI

Spania er et helt unik land når det gjelder gastronomi. Fra en region til en annen kan det være helt forskjellige typer mat. Alt er avhenging av lokale råvarer, klima og innflytelse fra andre folkeslag. I sør har vi middelhavet med sine middalshavs reker, tunfisk, sverdfisk, akkar, blekksprut, sardiner og krabber. Litt inn i landet har vi høye fjell hvor de tørker de beste serranoskinkene. Tørr kald luft kombinert med spesielle typer gris som går fritt og spiser nøtter, gir oss de berømte “pata negra” skinkene. Hele det sørlige spania var okkupert i 800 år av araberne som også har beriket spania med sin gastronomi. For eksempel det krydderet som jeg bruker på mine pinchitos grillspyd. I nord har vi et kaldere klima og noe av det beste storfekjøttet kommer derfra. Atlanterhavet med sine utsøkte ansjoser som smelter i munnen og masse andre ting. I øst, Valencia med sine rismarker og nasjonalretten paella, Paella blir lagd med fisk og skalldyr eller med kjøtt (Kylling, hare eller gris). Når det gjelder tapas er Granada den beste byen for meg. Det var der jeg bodde i 25 år. Her før du gratis tapas hvis du bestiller øl, vin eller alkoholfritt. Ellers er det for det meste vanlig med at en må betale for tapasen en spiser. I baskerland så blir de kalt “pinchos” som betyr å stikke. Det kommer av at de har tapas utstilt på bardisken med en tannstikker i matbiten. Når du er ferdig med å spise pinchos så kan kelneren ganske enkelt telle opp tannstikkerne og slik vet han hvor mye du har spist. Det er en glede for meg å ta med meg litt av denne fantastiske matkulturen hit til Trondheim og tilby dere mine spanske tapas. Vi kommer til å jobbe med å forbedre tapas tilbudet og vi vil stadig komme med nye tapas, så følg med på vår nettside. Dette er bare begynnelsen.