Welcome to cateringtapas.no

Hilsen Stephen.
ACEPTAR

Koldtbord Meny

Minimum 12 personer. 
Levering i Trondheim og omegn koster 250 kr per bestilling.
Liste over nummererte allergener finnes nederst på siden.

 

Koldtbord med en varmrett kr 250- per person

Koldtbord meny

Tradisjonell spansk-inspirert koldtbord med spennende smaker.

 Grønne asparges fra Navarra med egg & majones (Allergener 3)
 Spansk potetsalat (Allergener 2,3,4)
 Jamon Iberico Cebo lagret i 22 måneder (Ingen Allergener)
 Chorizo iberico de bellota (Ingen Allergener)
 Fuet catalán (Ingen Allergener)
 Manchego ost curado lagret i 6 mmd.  (Allergener 7)
 Kyllingklubber i chilisaus (Ingen allergener)
 Tortilla, spansk omelett (Allergener 3)
Empanadilla gallega, med kylling og chorizo (Allergener 1)
 Focaccia (Allergener 1)
 Regaña, spansk flatbrød håndlaget (Allergener 1)
 Alioli (Allergener 3)

Varmrett flecha

Spanske kjøttboller med saltbakte poteter (Allergener 7)

 

 

Vi gjør oss ikke ansvarlig for mulige trykkfeil, oppskrifter kan bli forandret.

Allergener / Allergens

1.- Gluten / Wheat
2.- Skalldyr / Crustaceans
3.- Egg / Egg
4.- Fisk / Fish
5.- Peanøtter / Peanuts
6.- Soya / Soya
7.- Melk / Milk
8.- Nøtter / Nuts
9.- Selleri / Celery
10.- Sennep / Mustard
11.- Sesamfrø / Sesame
12.- Svoveldioksid og sulfit / Sulphur dioxide and sulphites
13.- Lupin / Lupin
14.- Bløtdyr / Molluscs

SPANSK GASTRONOMI

Spania er et helt unik land når det gjelder gastronomi. Fra en region til en annen kan det være helt forskjellige typer mat. Alt er avhenging av lokale råvarer, klima og innflytelse fra andre folkeslag. I sør har vi middelhavet med sine middalshavs reker, tunfisk, sverdfisk, akkar, blekksprut, sardiner og krabber. Litt inn i landet har vi høye fjell hvor de tørker de beste serranoskinkene. Tørr kald luft kombinert med spesielle typer gris som går fritt og spiser nøtter, gir oss de berømte “pata negra” skinkene. Hele det sørlige spania var okkupert i 800 år av araberne som også har beriket spania med sin gastronomi. For eksempel det krydderet som jeg bruker på mine pinchitos grillspyd. I nord har vi et kaldere klima og noe av det beste storfekjøttet kommer derfra. Atlanterhavet med sine utsøkte ansjoser som smelter i munnen og masse andre ting. I øst, Valencia med sine rismarker og nasjonalretten paella, Paella blir lagd med fisk og skalldyr eller med kjøtt (Kylling, hare eller gris). Når det gjelder tapas er Granada den beste byen for meg. Det var der jeg bodde i 25 år. Her før du gratis tapas hvis du bestiller øl, vin eller alkoholfritt. Ellers er det for det meste vanlig med at en må betale for tapasen en spiser. I baskerland så blir de kalt “pinchos” som betyr å stikke. Det kommer av at de har tapas utstilt på bardisken med en tannstikker i matbiten. Når du er ferdig med å spise pinchos så kan kelneren ganske enkelt telle opp tannstikkerne og slik vet han hvor mye du har spist. Det er en glede for meg å ta med meg litt av denne fantastiske matkulturen hit til Trondheim og tilby dere mine spanske tapas. Vi kommer til å jobbe med å forbedre tapas tilbudet og vi vil stadig komme med nye tapas, så følg med på vår nettside. Dette er bare begynnelsen.