Welcome to cateringtapas.no

Hilsen Stephen.
ACEPTAR

Meny store selskap

Bestill og prøv noen autentiske spanske tapas lagd på spansk måte.
Minimum 30 personer. 

Vi har laget en spesiell meny for større selskap med en veldig gunstig pris.

Det vi sparer i tid når vi lager for flere personer syns vi er naturlig at våre kunder får tilbake i form av en veldig god sammensatt meny til en fordelaktig pris.

Vår tanke er at menyen må inneholde litt av vært, til enhver smak. Som vanlig bruker vi våre egne lagde spanske kjøttboller med litt jalapeños for å gi litt ekstra smak. Nydelige stekte chorizo fra Spania. Serrano skinke Iberico Cebo lagret i minst 22 måneder og manchego ost lagret i minst 9 måneder.

Bare for å nevne noe om menyen.

Det vi ønsker er å gi våre kunder en mat opplevelse bygget på vår lange erfaring fra Spania, spanske råvarer av beste klasse og deilige tapas.

Liste over nummererte allergener finnes nederst på siden.

TAPAS MENY - Pris per person 268,- kr

 Scampi  med hvitløk og chili (Allergener 2)
 Chorizo ibérico cular (Ingen allergener)
 Spanske kjøttboller i tomat saus (Allergener 7)
 Saltbakte poteter (Ingen allergener)
 Alioli (Allergener 3)
 Stekte mini chorizo (Allergener 3)
 Focaccia (Allergener 1)
 Pastasalat med soltørket tomat (Allergener 1)
 Serrano skinke Iberico Cebo lagret i minst 22 måneder (Ingen allergener)
 Manchego ost curado lagret i minst 6 måneder (Allergener 7)
 Kyllingklubber i chilisaus (Ingen allergener)
 Regaña, spansk flatbrød håndlaget (Allergener 1)

Hvis du vil legge til noen ekstra tapasretter, her har du noen å velge i!flecha

Extra tapasrett (38, -kr per person)

Empanadillas, med kylling og chorizo (Allergener 1)
Tortillaspansk omelett (Allergener 3)
Croquetas med kylling, serranoskinke og bechamelsaus, frityr stekt (Allergener 1,7,10)
Bacon dadler (Ingen Allergener)

Tilbehør

Her er litt forskjellig tilbehør som kan passse inn i menyen.
 Mojo Picon 400ml 89 kr. (Allergener: ingen)
 Olivenmiks 350gr 69 kr. (Allergener: ingen)
 Extra focacciabrød 80 kr. (Allergener 1)
 Glutenfritt focacciabrød 30 kr per person. (Allergener ingen)
 Veganboller i tomatsaus 30 kr per person. (Allergener 6)
 Brødsnacks med tomat & oregano 120g 36 kr. (Allergener 1)

Vi gjør oss ikke ansvarlig for mulige trykkfeil, oppskrifter kan bli forandret.

Allergener / Allergens

1.- Glutten / Wheat
2.- Skalldyr / Crustaceans
3.- Egg / Egg
4.- Fisk / Fish
5.- Peanøtter / Peanuts
6.- Soya / Soya
7.- Melk / Milk
8.- Nøtter / Nuts
9.- Selleri / Celery
10.- Sennep / Mustard
11.- Sesamfrø / Sesame
12.- Svoveldioksid og sulfit / Sulphur dioxide and sulphites
13.- Lupin / Lupin
14.- Bløtdyr / Molluscs

SPANSK GASTRONOMI

Spania er et helt unik land når det gjelder gastronomi. Fra en region til en annen kan det være helt forskjellige typer mat. Alt er avhenging av lokale råvarer, klima og innflytelse fra andre folkeslag. I sør har vi middelhavet med sine middalshavs reker, tunfisk, sverdfisk, akkar, blekksprut, sardiner og krabber. Litt inn i landet har vi høye fjell hvor de tørker de beste serranoskinkene. Tørr kald luft kombinert med spesielle typer gris som går fritt og spiser nøtter, gir oss de berømte “pata negra” skinkene. Hele det sørlige spania var okkupert i 800 år av araberne som også har beriket spania med sin gastronomi. For eksempel det krydderet som jeg bruker på mine pinchitos grillspyd. I nord har vi et kaldere klima og noe av det beste storfekjøttet kommer derfra. Atlanterhavet med sine utsøkte ansjoser som smelter i munnen og masse andre ting. I øst, Valencia med sine rismarker og nasjonalretten paella, Paella blir lagd med fisk og skalldyr eller med kjøtt (Kylling, hare eller gris). Når det gjelder tapas er Granada den beste byen for meg. Det var der jeg bodde i 25 år. Her før du gratis tapas hvis du bestiller øl, vin eller alkoholfritt. Ellers er det for det meste vanlig med at en må betale for tapasen en spiser. I baskerland så blir de kalt “pinchos” som betyr å stikke. Det kommer av at de har tapas utstilt på bardisken med en tannstikker i matbiten. Når du er ferdig med å spise pinchos så kan kelneren ganske enkelt telle opp tannstikkerne og slik vet han hvor mye du har spist. Det er en glede for meg å ta med meg litt av denne fantastiske matkulturen hit til Trondheim og tilby dere mine spanske tapas. Vi kommer til å jobbe med å forbedre tapas tilbudet og vi vil stadig komme med nye tapas, så følg med på vår nettside. Dette er bare begynnelsen.