Welcome to cateringtapas.no

Hilsen Stephen.
ACEPTAR

Møtemat meny

Lei av den samme møtematen?
Minimum 6 personer. 
Levering i Trondheim og omegn fra mandag til fredag. Leveringen koster 250,- kr per bestilling.
Liste over nummererte allergener finnes nederst på siden.

 

Coca de trampó, vegetar. 48,- kr per person-

Coca de trampo er spanias svar på den italienske pizzaen. Den blir laget på Mallorca og det finnes flere oppskrifter, men vi har valgt en som er vegetar. Sprø bunn med gode og sunne grønnsaker som løk, paprika, soltørket tomat, olivenolje og timian.
focaccia

 

Fylt Focaccia kr 72,-

Vi baker focaccia og fyller den med hva dere ønsker!
focaccia

Omelett med skinke og ost
Serranoskinke med tomat og ost
Roastbiff med sylteagurk, remulade og rødløk
Laks med eggerøre
Chorizo med ost

 

Pai til 5-6 personer 145,- kr

Vi lager vår egen pai med de beste råvarene. Den kan spises både varm eller temperert. Hvis dere ønsker den varm er det bare å varme den opp i mikrobølgeovnen. Leveres temperert.
focaccia

Pai med purre, brokkoli, sjampinjong, paprika, egg, melk og ost.
Pai med skinke, purre, brokkoli, sjampinjong, paprika, egg, melk og ost.
Pai med røkt laks, purre, brokkoli, sjampinjong, paprika, egg, melk og ost.

 

Brunch Meny (175 kr per person)

En spansk inspirert pause i hverdagen sammen med arbeids kollegaene. Et fint og artig avbrekk i arbeidet.
 Empanadilla gallega, med kylling og chorizo (Allergener 1)
 Tortilla, spansk omelett (Allergener 3)
 Grønne asparges fra Navarra med egg og majones (Allergener 3)
 Kyllingklubber i chilisaus (Ingen allergener)
Jamon Iberico Cebo lagret i 22 måneder (Ingen Allergener)
Queso manchego curado lagret i 6 måneder (Allergener 7)
Regaña, spansk flatbrød håndlaget(Allergener 1)
Alioli (Allergener 3)
Spanske kjøttboller i tomatsaus (Ingen allergener)
Saltbakte poteter (Ingen allergener)
Focaccia (Allergener 2)

Bocaditos / Fingermat (279 kr per person)

Empanadillas, med kylling og chorizo (Allergener 1)
Pincho artisjokk med majones og ansjos (Allergener 3,4)
 Spansk potetsalat med tunfisk og reker (Allergener 2,3,4)
 Oliven miks(Ingen Allergener)
 Jamon Iberico Cebo lagret i 22 måneder (Ingen Allergener)
Queso manchego curado lagret i 6 måneder (Allergener 7)
Chorizo ibérico bellota (Ingen Allergener)
Fuet Catalan (Ingen Allergener)
 Pipirrana, frisk skalldyr salat fra syd Spania. (Allergener 2,4)
 Focaccia (Allergener 1)
 Regaña, spansk flatbrød håndlaget (Allergener 1)
 Alioli (Allergener 3)

Varmeretter flecha

 Bacon dadler (Ingen Allergener)
 Croquetas med kylling, serranoskinke og bechamelsaus, frityr stekt (Allergener 1,7,10)
 Pinchitos, kylling på grillspyd med pinchito krydder (Ingen allergener)

Drikke

Kaffekanne 1,8 liter 98,- kr
Brus/mineralvann 0,5 liter 30,- kr
Juice 0,5 liter 23,- kr

Tilbehør

Her er litt forskjellig tilbehør som kan passse inn i menyen.
 Mojo Picon 400ml 89 kr. (Allergener: ingen)
 Olivenmiks 350gr 69 kr. (Allergener: ingen)
 Extra focacciabrød 80 kr. (Allergener 1)
 Glutenfritt focacciabrød 30 kr per person. (Allergener ingen)
 Veganboller i tomatsaus 30 kr per person. (Allergener 6)
 Brødsnacks med tomat & oregano 120g 36 kr. (Allergener 1)

 

 

Allergener / Allergens

1.- Gluten / Wheat
2.- Skalldyr / Crustaceans
3.- Egg / Egg
4.- Fisk / Fish
5.- Peanøtter / Peanuts
6.- Soya / Soya
7.- Melk / Milk
8.- Nøtter / Nuts
9.- Selleri / Celery
10.- Sennep / Mustard
11.- Sesamfrø / Sesame
12.- Svoveldioksid og sulfit / Sulphur dioxide and sulphites
13.- Lupin / Lupin
14.- Bløtdyr / Molluscs

SPANSK GASTRONOMI

Spania er et helt unik land når det gjelder gastronomi. Fra en region til en annen kan det være helt forskjellige typer mat. Alt er avhenging av lokale råvarer, klima og innflytelse fra andre folkeslag. I sør har vi middelhavet med sine middalshavs reker, tunfisk, sverdfisk, akkar, blekksprut, sardiner og krabber. Litt inn i landet har vi høye fjell hvor de tørker de beste serranoskinkene. Tørr kald luft kombinert med spesielle typer gris som går fritt og spiser nøtter, gir oss de berømte “pata negra” skinkene. Hele det sørlige spania var okkupert i 800 år av araberne som også har beriket spania med sin gastronomi. For eksempel det krydderet som jeg bruker på mine pinchitos grillspyd. I nord har vi et kaldere klima og noe av det beste storfekjøttet kommer derfra. Atlanterhavet med sine utsøkte ansjoser som smelter i munnen og masse andre ting. I øst, Valencia med sine rismarker og nasjonalretten paella, Paella blir lagd med fisk og skalldyr eller med kjøtt (Kylling, hare eller gris). Når det gjelder tapas er Granada den beste byen for meg. Det var der jeg bodde i 25 år. Her før du gratis tapas hvis du bestiller øl, vin eller alkoholfritt. Ellers er det for det meste vanlig med at en må betale for tapasen en spiser. I baskerland så blir de kalt “pinchos” som betyr å stikke. Det kommer av at de har tapas utstilt på bardisken med en tannstikker i matbiten. Når du er ferdig med å spise pinchos så kan kelneren ganske enkelt telle opp tannstikkerne og slik vet han hvor mye du har spist. Det er en glede for meg å ta med meg litt av denne fantastiske matkulturen hit til Trondheim og tilby dere mine spanske tapas. Vi kommer til å jobbe med å forbedre tapas tilbudet og vi vil stadig komme med nye tapas, så følg med på vår nettside. Dette er bare begynnelsen.