Welcome to cateringtapas.no

Hilsen Stephen.
ACEPTAR

Tapasposen

Vi startet med tapasposen med tanke på alle dem som er på jobb og vil starte helga etter arbeid med et ekstra godt tapas-måltid. Uten ekstra arbeid, bare å senke skuldrene og nyte et deilig måltid. Det koselige med tapas er at du har flere hjemmelagde småretter å kose deg med, sammen med en annen eller et annet par. Prisen er det ingenting å si på og vi leverer tapasposen på din arbeidsplass eller hjemme uten ekstra kostnader. Da er det bare å bestille!

Vi fyller tapasposen med nydelige tapas klar til å spise. Bestill innen torsdag klokken 24:00 og få tapasposen levert på jobben eller hjemme mellom klokka 13:00 og 17:00 på fredagen. Gratis levering på fredag!
All mat blir pakket i plastikkskåler og forseglet klar til å bli varmet opp senere på dagen eller kvelden. Plastikkskålene tåler mikrobølgeovn.
Det eneste du trenger å gjøre er å varme opp de spanske kjøttbollene, saltbakte potene og scampi med chili og hvitløk. Da er det bare å starte helga med noen spanske delikatesser.

Tapasposen

450,- kr per 1-2 personer
900,- kr per 3-4 personer
1.350,- kr per 5-6 personer

22641748_10155739295744378_407713874_o
 Serranoskinke ibérico cebo lagret i minst 22 måneder (Ingen allergener)
 Kyllingklubber (Ingen Allergener)
 kylling på grillspyd med pinchito krydder (Ingen allergener)
 Manchego ost curado lagret i 6 mmd. (Allergener 7)
 Spanske kjøttboller med tomatsaus (Allergener 7)
 Saltbaktepoteter (Ingen allergener)
Scampi med hvitløk og chili (Allergener 2)
 Empanadillas, med kylling og chorizo (Allergener 1)
 Alioli (Allergener 3)
 Focacciabrød (Allergener 1)

Tilbehør

Her er litt forskjellig tilbehør som kan passse inn i menyen.
 Lesgards marmelade til manchego 120gr 49 kr. (Allergener: ingen)
 Ybarra Oliven grønne 230gr 29 kr. (Allergener: ingen)
 Brødsnacks med tomat & oregano 120r 36 kr. (Allergener 1)

Allergener / Allergens

1.- Gluten / Wheat
2.- Skalldyr / Crustaceans
3.- Egg / Egg
4.- Fisk / Fish
5.- Peanøtter / Peanuts
6.- Soya / Soya
7.- Melk / Milk
8.- Nøtter / Nuts
9.- Selleri / Celery
10.- Sennep / Mustard
11.- Sesamfrø / Sesame
12.- Svoveldioksid og sulfit / Sulphur dioxide and sulphites
13.- Lupin / Lupin
14.- Bløtdyr / Molluscs

SPANSK GASTRONOMI

Spania er et helt unik land når det gjelder gastronomi. Fra en region til en annen kan det være helt forskjellige typer mat. Alt er avhenging av lokale råvarer, klima og innflytelse fra andre folkeslag. I sør har vi middelhavet med sine middalshavs reker, tunfisk, sverdfisk, akkar, blekksprut, sardiner og krabber. Litt inn i landet har vi høye fjell hvor de tørker de beste serranoskinkene. Tørr kald luft kombinert med spesielle typer gris som går fritt og spiser nøtter, gir oss de berømte “pata negra” skinkene. Hele det sørlige spania var okkupert i 800 år av araberne som også har beriket spania med sin gastronomi. For eksempel det krydderet som jeg bruker på mine pinchitos grillspyd. I nord har vi et kaldere klima og noe av det beste storfekjøttet kommer derfra. Atlanterhavet med sine utsøkte ansjoser som smelter i munnen og masse andre ting. I øst, Valencia med sine rismarker og nasjonalretten paella, Paella blir lagd med fisk og skalldyr eller med kjøtt (Kylling, hare eller gris). Når det gjelder tapas er Granada den beste byen for meg. Det var der jeg bodde i 25 år. Her før du gratis tapas hvis du bestiller øl, vin eller alkoholfritt. Ellers er det for det meste vanlig med at en må betale for tapasen en spiser. I baskerland så blir de kalt “pinchos” som betyr å stikke. Det kommer av at de har tapas utstilt på bardisken med en tannstikker i matbiten. Når du er ferdig med å spise pinchos så kan kelneren ganske enkelt telle opp tannstikkerne og slik vet han hvor mye du har spist. Det er en glede for meg å ta med meg litt av denne fantastiske matkulturen hit til Trondheim og tilby dere mine spanske tapas. Vi kommer til å jobbe med å forbedre tapas tilbudet og vi vil stadig komme med nye tapas, så følg med på vår nettside. Dette er bare begynnelsen.